WEB design

 

Gezien we met een wisselende iP nummer zitten waren we genoodzaakt om steeds de iP link aan te kunnen passen zodat de gebruikers van de UVArx websdr steeds de juiste link voorhanden hebben.

Allereerst gaat onze dank uit naar Stan die een routine wist te schrijven die ervoor zorgde dat het steeds wisselende iP nummer steeds opnieuw wordt ingelezen zodat deze informatie kan verwerkt worden in de website. Op deze manier is een link via deze website naar de websdr steeds accuraat. En weet Stan weer structuur te maken van chaos.

U begrijpt dus dat we een eigen website moesten ontwikkelen om voor de gebruikers een vaste plaats te creëren vanwaar men steeds zonder problemen gelinkt kan worden naar de websdr.

Hiervoor hebben we beroep gedaan op GiBvideo welke de webdeveloper is voor Light Shelter. Gezien deze samenwerking erg goed verloopt zijn we in de mogelijkheid om snel onze eigen inbreng en verzoeken te zien verschijnen online op de website zelf. Een speciale dank gaat uit naar GiBvideo & Light Shelter omdat zij zich belangeloos inzetten voor onze website.

Light Shelter heeft ook ons logo ontworpen, waar we zelf gekozen hebben voor een eenvoudig logo dat overal gebruikt zou kunnen worden.

 

Met de kleurkeuze denken we dat we toch een opvallende maar niet schreeuwende website hebben kunnen laten bouwen.  

We trachten steeds interessante informatie op onze website te plaatsen, en we verwelkomen suggesties van onze gebruikers uiteraard van harte.

Onder bepaalde menuknoppen zal u nu al behoorlijk wat nuttige informatie kunnen vinden.

Voel u vrij om door de website te surfen (bladeren) en we hopen dat dit ook een aanvulling op uw hobby kan betekenen.

 

Het UVArx team.

MET DANK AAN
Light Shelter
Stan
Jan
Wim
Lima Bravo
Toto
Ciske
Mississippi
Gilbert
Chris
Christiaan
ALLRIDE
Copyright © Light Shelter 2023. All right reserved.